5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 2-4.

Elérhetőségeink

Kapcsolattartó:

Napsugár Hotel

Telefon:

+36 68 412 422

Email:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolatfelvétel

GPS használata esetén a FASOR UTCA 2-t adják meg címként; onnan közelíthető meg szállodánk.Útvonal Hódmezővásárhely felől:


Haladjon a 47-es úton, Debrecen és Békéscsaba felé. Székkutas után, a második lehetőségnél forduljon balra, Orosháza felé. 800 m után, a körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.


Útvonal Szentes felől:


Haladjon Derekegyháza felé, majd Nagymágocsnál forduljon jobbra Orosháza felé A körforgalomból hajtson ki a harmadik kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.


Útvonal Békéscsaba felől:


Haladjon a 47-es úton Szeged felé. A MOL benzinkútnál lévő körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Szeged, Szentes felé. 1,8 km után, az útkereszteződésnél haladjon tovább egyenesen, át a vasúti síneken. Az első lehetőségnél forduljon jobbra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Az oldal tetejére!