5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 2-4.

Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Orosháza

Önapsugarhorelnt is várja a Napsugár Hotel Gyopárosfürdő!

Sok szeretettel üdvözöljük Önt a Napsugár Hotel Orosháza Gyopárosfürdő weboldalán. A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat. A történelmi időkre visszatekintő, s a jelenkori fejlesztéseknek köszönhetően Gyopárosfürdő ma a Dél-Alföld, s túlzás nélkül állíthatjuk, az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték, mely télen-nyáron kiváló kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A 2002-ben megépített fedett és fűtött folyosón a Napsugár Hotel Gyopárosfürdő vendégei 1 fürdőköntösben egész évben kényelmesen átsétálhatnak a gyopárosi fürdőbe.

A Napsugár Hotel Gyopárosfürdő éttermében reggelivel, ebéddel és vacsorával várjuk a nálunk megszálló és a szállás nélküli vendégeket is.

Önt is várja a Napugár Hotel Gyopárosfürdő!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk! Mert nálunk a vendég az első!

Bazsó József & Berta Ferenc
Napsugár Hotel Gyopárosfürdő szállodavezetők

Legújabb hírek

Sajnáljuk!


Ilyen webcímünk nincs, kérjük próbálja meg máshogy!


404
Az oldal tetejére!