5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 2-4.

Legújabb hírek

Szobák

szba-kep

 

Szállodánk 47 db kényelmes és hangulatos szobával rendelkezik, ahol 120 vendéget tudunk egy időben elhelyezni. Vendégeink többféle szobatípusból válogathatnak a kétágyas szobától a lakosztályig.

Az alábbiakban részletesen is szeretnénk bemutatni a különböző szobatípusokat és azok felszereltségét.

A napi szobaárak tartalma a következő:

  • Szállás kényelmes szobáink egyikében
  • Bőséges reggeli és ízletes vacsora a létszámtól függően felszolgálva vagy svédasztalról kínálva
  • Az éjszakák számával megegyező számú fürdőbelépő, a szállodával zárt folyosóval összekötött Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőbe
  • Ingyenes WiFi a szálloda épületében
  • Ingyenes parkolás a szálloda zárt parkolójában

 


DSC01015Kétágyas szobák: Standard szobáink egy légterűek, színes televízióval, mini bárral felszereltek. 18 db ilyen típusú szobánk van.


 


DSC00998Kétágyas superior szobák: Szobáink felszereltsége megegyezik a standard szobáival. A vendégek itt tartózkodását ezekben a szobákban a hálószobákhoz kapcsolódó nappali teszi kényelmesebbé. Ebből a típusból 10 db van, melyből 2 db franciaágyas.

 

DSC010103 ágyas szobák: Ezek a szobáink két szobaegységből állnak. A szobák egymásból nyílnak. Mini bár, színes televízió, telefon természetesen ezekben a szobákban is megtalálható. 8 db ilyen szobánk van.


 

DSC01030Családi szobák: 4 ágyas 2 légteres szobák, egy közös előszobából nyíló 2 db eltérő nagyságú kétágyas különálló szobaegység. A szobák felszereltsége az előző típusúakéval megegyező. 6 db ilyen szobánk van, melyből 4 db franciaágyas és 2 db szólóágyas.

 

DSC00994Lakosztályok: 55 négyzetméteres két hálószobából álló szobák. A többi szobánál tágasabb fürdőszobájuk hidromasszázs kabinnal felszerelt. 3 db ilyen szobánk van, melyekben az egyik szobában franciaágy, a másik szobában 2 db szóló ágy található.

 

DSC01024Nászutas lakosztály: lakosztályunk mérete valamivel kisebb ezért azonban egy nagyméretű hidromasszázs kád, valamint nagyméretű franciaágy pótolja lakóit.
Nálunk esküvőt tartó vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a nagy napon!DSC01028

Panoráma szoba: Egyedi szoba, melyből kilátás van a Gyopárosi tóra. A szoba franciaágyas és hidromasszázs kabinnal felszerelt. A többi felszereltsége az előző szobákkal azonos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére!